برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
تماس با ما::
::

..
:: اطلاعات ضروری جهت استفاده از اتوماسیون تغذیه ویژه دانشجویان ورودی 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۱ |

AWT IMAGE  1- کارت دانشجویی شما همان کارت تغذیه می باشد. محل توزیع کارت دانشجویی مقاطع تحصیلات تکمیلی، آموزش دانشکده بوده و دانشجویان مقطع کارشناسی در اردوی معارفه یا آموزش کل کارت خود را تحویل می گیرند. لذا از مراجعه به سایر قسمتها اجتناب شود. لطفا در نگهداری کارت خود کوشا باشید و آن را در کنار تلفن همراه قرار ندهید. صدور مجدد کارت مستلزم صرف زمان و هزینه خواهد بود.

2- برای رزرو غذا می توان به سایت تغذیه و رفاه به آدرس stu.iust.ac.ir مراجعه نمایید.

3- نام کاربری ورود به این سایت شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی می باشد.

4- شارژ یا افزایش اعتبار فقط به صورت اینترنتی و با تمامی کارتهای عضو شبکه شتاب میسر می باشد؛ البته برای افزایش اعتبار داشتن رمز دوم، ccv2 و تاریخ انقضا کارت شتاب الزامیست.

5- در صورت نداشتن رمز دوم کارت شتاب از طریق مراجعه به عابربانکی که در آن حساب دارید اقدام به دریافت رمز دوم نمایید.

6-   رزرو غذا از 72ساعت قبل امکان پذیر می باشد و تغییر نوع غذا و جابه جایی سلف (محل سرو غذا) امکان پذیر می باشد.

7- برنامه غذایی در پنل دانشجو و صفحه رزرو وجود دارد.

8-  خرید غذا به صورت روزفروش به تعداد محدود در ساعتهای 9:30 و 13:00 امکان پذیر می باشد.

9- قیمت روزفروش دو برابر حالت رزرو می باشد.

10- امکان رزرو غذا بیش از یک پرس در هر وعده وجود ندارد.

11- قیمت غذاها براساس مصوبه صندوق رفاه دانشجویی می باشد.

12- در سلف مرکزی صرفا ناهار و فقط در روز های آموزشی سرو می گردد.

13- در صورت عدم برقراری ارتباط بین کارت با سیستم تغذیه به پشتیبان سیستم آقای یگانه مستقر در سلف مرکزی مراجعه نمایید.

14- دانشجویان غیر خوابگاهی فقط از وعده ناهار در روزهای آموزشی می توانند استفاده نمایند..

15- دانشجویان محترم در صورت شکستگی یا مفقودی کارت به امور آموزش واحد صدور کارت، مراجعه نمایید.

16- در صورت فراموشی رمز عبور به دفتر پشتیبانی سیستم تغذیه مستقر در سلف مرکزی (آقای یگانه) یا اداره تغذیه (آقای قلی پور) مراجعه نمایید.

17- جهت اطلاع از آخرین اخبار تغذیه به طور مرتب به سایت معاونت دانشجویی و اتوماسیون تغذیه مراجعه نمایید.

18- صبحانه همانند غذا باید طبق زمانبندی از قبل رزرو شود و توزیع آن به همراه وعده شام صورت می پذیرد.

19- خرید غذا برای روز جمعه امکان پذیر نمی باشد.

20- جابجایی نوع غذا در مدت زمان رزرو همچنین جابجایی محل دریافت غذای رزرو شده تا ساعت 6 صبح روز توزیع غذا امکان پذیر می باشد.

21- ساعت توزیع ناهار در سلف مرکزی ساعت 11:25 الی 14:15 و سلف یاس از 12 الی 14 می باشد.

دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.167 seconds with 899 queries by yektaweb 3525