[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: برگزاری نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1403/3/5 |
برگزاری نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، شنبه ۵ خرداماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با هدف بررسی راه‌های توسعه تعاملات دانشگاه و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برگزار شد، دکتر سید سعید شمسی‌نژاد (مدیر عامل) و جمعی از مدیران ارشد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه)، اعضای هیات رئیسه و تعدادی از مدیران دانشگاه، حضور داشتند.

در ابتدای این نشست دکتر یونسیان ضمن طلب رحمت الهی برای رئیس جمهور خدوم و شهید کشور و همراهان وی، به معرفی اجمالی دانشگاه پرداخت و با تاکید بر اینکه شاخص اصلی دانشگاه علم و صنعت ایران، ارتباط قوی آن با صنعت و جامعه است؛ به تبیین زمینه‌های همکاری استراتژیک دانشگاه علم و صنعت ایران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت.

سرپرست دانشگاه اشاره کرد دانشگاه می‌تواند با تعریف پروژه‌های صنعتی و تخصصی در برطرف کردن نیازهای فناورانه مالی و اقتصادی و غیر مالی با بانک همکاری کند. وی در ادامه به طرح انتظارات دانشگاه از بانک مهر ایران برای ارایه تسهیلات به دانشگاهیان پرداخت.
دکتر شمسی‌نژاد (مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران) نیز در این نشست، با تسلیت شهادت آیت‌الله دکتر رئیسی و همراهان وی، به معرفی طرح‌ها و تسهیلات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت و در تبادل نظر با هیات رئیسه دانشگاه، پیشنهاد جذب دانشجویان نخبه از طریق بورسیه بانک را مطرح نمود که با استقبال دانشگاه مواجه شد. در این نشست موضوعاتی نظیر برگزاری همایش و رویدادهای مشترک، انعقاد تفاهم‌نامه بانک مهر ایران با مرکز نوآوری دانشگاه، پرداخت وام‌های مختلف، مشارکت بانک در سرمایه‌گذاری پروژه‌های سودآور مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه، تعریف دوره‌های خاص از سوی دانشگاه برای کارکنان و مدیران بانک، استفاده از امکان اعتبار مالیاتی، ارایه کارت خرید اعتباری، همکاری در بیمه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه و... مورد بحث قرار گرفت و در انتها مقرر شد پیش‌نویس تفاهم‌نامه دانشگاه و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با درج مفاد مطرح شده در نشست، تهیه و نهایی شود تا به امضای طرفین رسیده و اجرایی گردد.

دفعات مشاهده: 831 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657