برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: شارژ اینترنتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ | 

AWT IMAGEقابل توجه دانشجویان محترم:

جهت رفع مشکل شارژ اینترنتی (افزایش اعتبار)  از مروگر موزیلا استفاده نمایید. 

دفعات مشاهده: ۴۲۵۳ بار   |   دفعات چاپ: ۷۲۷ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: خواص پرتقال ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۱۱/۱ | 
پرتقال یک میوه شیرین و آبدار است که در فصل پاییز برداشت می‌شود. این میوه درختی به نام پرتقالی (Citrus sinensis) تولید می‌شود که در مناطق گرمسیری رشد می‌کند. پرتقال به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبر شناخته می‌شود.
دفعات مشاهده: ۴۸۱۷ بار   |   دفعات چاپ: ۵۴۶ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: خاصیت آلو اسفناج ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۸/۲۰ | 

خواص کلی اسفناج

سلامت چشم: زاگزانتین، یک عنصر حیاتی برای بدن است که از ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند. زاگزانتین مانند یک فیلتر نور برای چشم عمل می کند. لوتئینی که در اسفناج وجود دارد عملکرد چشم را بهبود می بخشد و از تحلیل رفتن شبکیه جلوگیری می کند، این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بینایی خواهد داشت.

دفعات مشاهده: ۴۷۲۶ بار   |   دفعات چاپ: ۵۲۷ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: کاهش سرعت غذا خوردن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۸/۶ | 

سرعت خوردن غذا روی میزان مصرف و افزایش وزن بسیار تاثیر دارد. طبق تحقیقاتی که دراین‌رابطه انجام شده است، افرادی که سریع غذا می‌خورند، به‌احتمال زیاد غذا بیشتری خورده و شاخص توده بدنی آن‌ها بالاتر از افرادی است که به‌آرامی غذا می‌خورند. دلیل این موضوع سیگنال‌هایی است که به مغز ارسال می‌شوند. 

دفعات مشاهده: ۱۷۹۷ بار   |   دفعات چاپ: ۴۴۶ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: تماس با اداره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۶/۲۶ | 
قابل توجه دانشجویان محترم:
در صورت هرگونه مشکل با همکاران اداره تغذیه در ساعت اداری تماس حاصل فرمایید.
دفعات مشاهده: ۱۹۲۲ بار   |   دفعات چاپ: ۴۲۸ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۲/۱/۱۵ | 
رعایت اصول بهداشت و نگهداری مواد پخت شده وعده سحر در ایام ماه مبارک رمضان لازم و ضروی می باشد به همین خاطر شما عزیزان باید نکاتی را توجه فرمایید.
 
دفعات مشاهده: ۲۴۱۱ بار   |   دفعات چاپ: ۴۸۷ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: امکان رزرو غذا برای ماه مبارک رمضان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ | 

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی :

ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛ قابلیت رزرو غذا برای ایام ماه مبارک رمضان برای بعد از تعطیلات عید نوروز فراهم گردیده است. خواهشمند است نسبت به رزرو غذای خویش اقدام نمایید.

دفعات مشاهده: ۲۶۴۵ بار   |   دفعات چاپ: ۵۲۰ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: عدم استفاده از اپ سماد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۱/۹/۹ | 

اطلاعیه  عدم استفاده از اپ سماد

قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به اینکه تنها مرجع پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در مورد رزرو غذا و رفع آنها سامانه تحت وب مدیریت امور دانشجویان (سماد) می باشد, لذا دقت فرمایید استفاده از اپ تبلیغاتی سماد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موجب عدم بررسی موارد ذکر شده از طرف شما گرامیان می گردد.

دفعات مشاهده: ۳۴۶۵ بار   |   دفعات چاپ: ۵۵۴ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: سم پاشی آشپزخانه مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۱/۷/۵ | 
  • قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی

    بدلیل سمپاشی آشپزخانه مرکزی عدم پخت غذای گرم توزیع کنسروهای وعده ناهار و شام روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۴ مهرماه با وعده شام روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۲ مهر ماه انجام می‌گیرد.

دفعات مشاهده: ۲۹۵۶ بار   |   دفعات چاپ: ۵۵۷ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
:: اطلاعیه مهم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۱/۷/۵ | 

قابل توجه دانشجویان محترم  تمامی خوابگاه ها ( خواهران و برادران)

بدینوسیله به اطلاع میرساند به منظور رفاه حال دانشجویان گرامی و ایجاد تنوع و حق انتخاب در اقلام وعده صبحانه خرید از فروشگاه،علاوه بر انتخاب  امکان رزرو با عنوان انتخاب "خرید از فروشگاه" به صورت آزمایشی رزرو هفتگی صبحانه خرید از سلف  فروشگاه رفاه کارکنان دانشگاه)در سامانه سماد میسر گردیده است.

دفعات مشاهده: ۲۶۶۲ بار   |   دفعات چاپ: ۵۵۲ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش اخبار و اطلاعیه ها اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 4665