برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: به پایگاه اطلاع رسانی مدیریت تغذیه خوش آمدید ::
 

کالری مواد غذایی                 
 
                                       


 
ویتامین B۱۲
   
ویتامین B۱۲ یا کوبالامین یک ویتامین حساس و مهم برای بدن می باشد. این ویتامین برای تکثیر سلولی (خونسازی) و عملکرد سیستم عصبی ضروری می باشد. این ویتامین بسیار حساس است و قابلیت تحمل نور ، حرارت و مواد اسیدی و قلیایی را ندارد. باکتری های تولید کننده B۱۲ در دستگاه گوارش انسان ، از دهان و لثه و حلق تا روده بزرگ ، زندگی می کنند.ویتامین در منابع حیوانی مانند جگر، شیر، پنیر و تخم مرغ وجود دارد و دارای ۴ درصد کبالت است. کمبود آن منجر به بیماری کم‌خونی وخیم و غیر طبیعی شدن گویچه‌های قرمز خون می‌شود.

ویتامین B۵
ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامین‌های گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه می‌گیرد. علت این نام‌گذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت می‌شود.

:: افتتاح غرفه پاک ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/24 | 
   غرفه محصولات لبنی پاک از روز چهارشنبه  مورخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲شروع به فعالیت می نماید.
>
:: شارژ اینترنتی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/11 | 

AWT IMAGEقابل توجه دانشجویان محترم:

جهت رفع مشکل شارژ اینترنتی (افزایش اعتبار)  از مروگر موزیلا استفاده نمایید. 

>
:: خواص پرتقال ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/1 | 
پرتقال یک میوه شیرین و آبدار است که در فصل پاییز برداشت می‌شود. این میوه درختی به نام پرتقالی (Citrus sinensis) تولید می‌شود که در مناطق گرمسیری رشد می‌کند. پرتقال به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبر شناخته می‌شود.
>
:: خاصیت آلو اسفناج ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/20 | 

خواص کلی اسفناج

سلامت چشم: زاگزانتین، یک عنصر حیاتی برای بدن است که از ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند. زاگزانتین مانند یک فیلتر نور برای چشم عمل می کند. لوتئینی که در اسفناج وجود دارد عملکرد چشم را بهبود می بخشد و از تحلیل رفتن شبکیه جلوگیری می کند، این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بینایی خواهد داشت.

>
پیوندهای فوری
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
دانلود راهنمای سامانه تغذیه
::
سامانه افزایش اعتبار

 سامانه رزرو تغذیه
::
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 67 queries by YEKTAWEB 4657